Onze klanten

Uitzonderlijk Inzichtelijk


MKB Ondernemers

Uw jaarrekening is een belangrijke graadmeter van uw organisatie. De jaarrekening bestaat uit een balans, winst- en verliesrekening en de noodzakelijke toelichting daarop. Avizas Accountants stelt deze voor u samen, volgens de geldende wettelijke eisen.

Banken en andere financiers hechten waarde aan een verklaring van Avizas Accountants omdat deze verklaring aangeeft dat uw jaarrekening het juiste inzicht in uw financiële situatie biedt.

spacer


Internationale ondernemingen

Internationale ondernemingen hebben te maken met een veelvoud aan wet- en regelgeving. Avizas Accountants heeft specialistische vak- en talenkennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij werken samen met diverse partners om uw internationale structuur te optimaliseren.

spacer


Starters en ZZP’ers

Alle startende ondernemers en ZZP’ers kunnen bij Avizas Accountants gemakkelijk een gedegen administratie voeren die aan de laatste wet- en regelgeving voldoet. Hierbij wordt u als ondernemer begeleid door goed opgeleide en ervaren medewerkers voor een uitzonderlijk all-in tarief.

Avizas Accountants zorgt er met het startersplan voor dat uw financiële administratie goed geregeld is.

Speciaal voor starters heeft Avizas het startersplan ontwikkeld. Klik hier voor onze brochures.

spacer


Stichtingen en Verenigingen

Organisaties zonder winststreven kennen de vraag naar meer transparantie en hebben vaak te maken met meer en aangescherpte wet- en regelgeving. Avizas Accountants kan u helpen de juiste rapportages voor uw  subsidieverstrekkers op te stellen.


Avizas Accountants maakt risico’s, kansen en mogelijkheden inzichtelijk op financieel, organisatorisch en juridisch gebied!

De medewerkers van Avizas Accountants staan voor u klaar.

Businesspark Boezembocht
Seinhuiswachter 12
3034 KH  Rotterdam

Postbus 33150
3005 ED  Rotterdam
info@avizas.nl

Maandag - vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Weekenden en feestdagen
gesloten

Bel nu